1 Ağustos 2019 Perşembe

Nocai A4+ UV Baskı Makinası

Nocai A4+ uv baskı makinası

Nocai A4+ uv baskı makinası 10cm baskı yüksekliği, 25×30 cm baskı alanı, CMYK WW renklerini aynı anda basması,kolay taşınabilir olması özellikleri ile küçük ölçekli işleri basmak için ideal bir makinadır.
Küçük işletmeler ve dükkanlar için az yer kaplayan, yüksek baskı kalitesine sahip şdeal bir UV Baskı makinasıdır.Hermen her zemine baskı yapma imkanı sağlayan A4+ ile cam, seramik ,plastik ,tahta , MDF, kalem, çakmak, ajanda vb. ürünlerin üzerine kaliteli baskı yapabilirsiniz.
Kompak özgün dizayn A4+ baskı alanına sahiptir. Tek baskı kafası, CMYK WW, 10 cam baskı yüksekliği, Photo Print RIP yazılımı ile birlikte gelmektedir.  Kabartma modu, sadece beyaz/ renkli baskı imkanı vb özellikleri ile cam, tahta, telefon kılıfı, kalem, çakmak, seramik, taş vb. materyallere baskı yapabilirsiniz.
Nocai, 2018 yılının 2. çeyreğinde 25×30 baskı ölçüsüne sahip yeni modelini piyasaya sürdü. Nocai markasının Türkiye tek dağıtıcılığını yapmakta olan İleti büro makinaları eş zamanlı olarak Nocai A4+ UV baskı makinasını Türkiye pazarına sundu.
İleti Büro Makineleri satış ve servis üzerine kurulmuştur. Alt yapı olarak tamamen teknik servis kökenli olan bir şirkettir. Servisin ve hizmetin makine satışından daha önemli olduğu bilincinde olan bir ekibe sahibiz.
Temel hedefimiz Türkiye sathında aktif satış ve servis desteği sunan bayilerle, İstanbul ofisinde demo merkezi, servis eğitim merkezi, kuvvetli bir yedek parça stoğu ve  makine stoğu olan bir yapı kurmaktır. Bu sebeble kurulduğu ilk günden itibaren gerekli alt yapı ve organizayon yatırımlarını kararlı bir şekilde yapmaya başlamıştır. Kısa bir süre içinde Türkiyenin bir çok ilinde satış ve servis yapılanması tamamlanmış, İstanbul ofisinde, demo ve eğitim merkezi faaliyete geçirilmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder